IntroductieAdverterenDirect MarketingRedactionele
Producties
Huisstijlen
& Logo's
Speciale
Projecten
Referentielijst


Speciale projecten

Elke onderneming wordt regelmatig benaderd door sporters die gesponsord willen worden of verenigingen die een evenement organiseren. Niet zelden vragen die fondsenwervers ons om een goede, wervende, brief te schrijven die de geadresseerde in ieder geval bijblijft. Voor de organisatie van een 125 cc Motorcross Grand Prix stuurden wij het bedrijfsleven kleine zakjes zand onder het motto "We hadden u graag het hele crosscircuit laten zien, maar dat was helaas niet haalbaar...." Kost "niets", valt op en de respons was dan ook indrukwekkend. Een teameigenaar bedacht een loterij waarvan de baten ten goede zouden komen van zijn Parijs-Dakar team. Hoofdprijs een KTM 520 enduro t.w.v. ruim 20 mille. Om de verkoop van de loten extra te stimuleren bedachten wij er een bouwplaat bij. Dus altijd prijs.

Daarnaast ontwerpen wij regelmatig speciale uitnodigingskaarten voor openingen of evenementen, kerstkaarten en zogenaamde pop-up kaarten met bijzondere vouw- en of stansvormen.

Een ander opvallend project van Hans Koopman Produkties betreft de productie van een drietal motor cd's. Twee van die cd's bevatten deels zelf opgenomen geluiden van de beroemdste racemotoren uit de motorgeschiedenis voorzien van Engels (Phil Read) en Nederlands (Hans van Loozenoord) commentaar. Onze derde motor cd bevat zelf geproduceerde en in eigen beheer opgenomen Engelstalige pop- en rocksongs die allemaal over motorfietsen gaan aangevuld met unieke geluidsfragmenten van beroemde standaardmotoren. En alles eigen werk: geluids- en muziekopnames, deels zelfs eigen nummers en de natuurlijk de ontwerpen van cd en cd verpakkingen. Unieke cadeaus voor echte motorliefhebbers en al ruim 10.000 stuks wereldwijd verkocht. Voor meer informatie: www.motorbikemusic.com.


Hans Koopman Produkties
Beukenoord 1
8172 BA VAASSEN

Tel : 0578 573857
Fax : 0578 572994
info@hanskoopman.nl